Nytillverkning

Ibland kan det vara svårt att hitta just den möbel man vill ha - det kanske du har upplevt. Dels ska den ha rätt mått, dels vill man ofta ha en möbel i en viss stil, så att den passar in i ens hem.

Klicka på bilderna för att förstora/se hela bilden!

Då kan det vara värt att fundera på att låta specialtillverka det du vill ha. Då får du det precis som du vill ha det, och det är ofta inte så dyrt som man kanske skulle kunna tro.

I vår verkstad nytillverkar jag all slags möbler. Exempel på sådant jag tillverkat är bord av alla de slag, skåp, bokhyllor, pottskåp, barn- och vuxensängar, soffor och skåp för brudbuketter. Jag har också gjort hela möbelgrupper - till och med hela inredningar, bland annat till en biograf.

Jag kan tillverka i de flesta träslag, ytbehandlat som du vill. Du kan till exempel få dina beställningar gjorda i björk, furu, oljad ek eller alm. Något jag ofta får beställningar på är nytillverkning av möbler i gammal stil: bord, skåp och en och annan byrå - det kan ofta bli väldigt vackra möbler.

Har du lite tankar om hur du vill att en viss möbel du är på jakt efter ska se ut, så kontakta mig! Du får fast pris på vad det skulle kosta att nytillverka den, och kanske kan jag hjälpa dig med lite idéer.

Fler exempel på nyproducerade möbler hittar du här!